zondag , 24 september 2017

International Day of Happiness 2016 Angry Birds Winactie!

Doe jij al iets wat jouw gelukkig maakt? Het is vandaag namelijk internationale dag van geluk! En iemand minder dan Red uit ‘The Angry Birds Movie’ is afgelopen vrijdag benoemd tot Honorary Ambassador for Green door de Verenigde Naties!

Red maakt deel uit van de nieuwe campagne #AngryBirdsHappyPlanet en probeert via deze weg de Internationale dag van Geluk te promoten die vandaag, 20 maart 2016, plaats vindt. Deze dag is bedoeld om mensen over de gehele wereld aan te moedigen actie te ondernemen tegen de klimaatveranderingen en de gevolgen die dit met zich meebrengt.

Heb je geen idee hoe jij het klimaat zou kunnen helpen en iets doet wat jouw gelukkig maakt? Kijk dan snel het filmpje van Red en zijn vriendjes voor wat tips! Of je doet gewoon mee met onze awesome nieuwe prijsvraag, want het is tenslotte dag van geluk!

Wij mogen namelijk DVD seizoen twee van Angry Birds Stella en Piggy Tales weggeven! Beantwoord even de onderstaande vraag in een reactie en wie weet maken wij jouw gelukkig 🙂

Schermafbeelding 2016-03-20 om 11.13.54

PRIJSVRAAG
Met welke Angry Bird zou jij graag iets aan de klimaatverandering willen doen? (Ja misschien moet je dan toch echt even het filmpje kijken!)

About Overige Redacteuren

Dit zijn berichten van oude redactie leden, onder andere Ilse, Thomas en Peter.

Check Also

IT grootste horrorfilm ooit in Nederland

De nieuwe verfilming van Stephen King’s bestseller IT is met een opbrengst van €3.083.101 de grootste horrorfilm ooit in Nederland. ...

  • Raaf Klein

    Ik zou dit doen met Red, natuurlijk. Hij was in het filmpje al goed bezig! 🙂