donderdag , 21 september 2017

Huisdiergeheimen is vanaf 23 november verkrijgbaar op DVD Blu-ray en 3D Blu-ray

Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Deze vraag wordt met de komst van Huisdiergeheimen (Secret Life of Pets), van de makers van de Verschrikkelijke Ikke films en Minions, eindelijk beantwoord. Illumination Entertainment en Universal Pictures presenteren een komische film over de levens die onze huisdieren leiden wanneer wij op werk of school zijn. Ga mee op avontuur met de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. Huisdiergeheimen verschijnt 23 november op DVD, 3D Blu-ray, Blu-ray combopack (Blu-ray en DVD) en 3D Superset (3D Blu-ray, Blu-ray en DVD).

Max, met de stem van Fedja van Huêt, is een loyale terriër die een perfect gelukkig leven leidt samen met zijn vrienden. Als hun baasjes weg zijn roddelen de huisdieren met elkaar, stillen ze hun lekkere trek met snacks uit de koelkast en geven ze uitbundige feestjes. Het avontuur begint wanneer de  vertroetelde terriër wordt verrast door zijn bazin Katie (Georgina Verbaan), die het grote bazige vuilnisbakkenras Duke (Frank Lammers) uit het asiel haalt en mee naar huis neemt. Het wordt pas echt spannend wanneer Max en zijn nieuwe uitbundige ‘huisgenoot’ verdwalen in de stadse jungle van New York. Ondanks hun meningsverschillen moeten zij samenwerken om veilig thuis te komen. Met de stemmen van Fedja van Huêt (Soof), Frank Lammers (Michiel de Ruyter),Jandino Asporaat (Bon Bini Holland), Peggy Vrijens (Nova Zembla), Georgina Verbaan (De Surprise), Karin Bloemen (Kerst met een grote K)Erik van Muiswinkel (De Club van Sinterklaas), Roué Verveer (Caribbean Combo), DJ Hardwell, Murth Mossel (Caribbean Combo), Derek de Lint (Soldaat van Oranje) en Henry van Loon (Draadstaal). 

Ook de internationale stemmencast bij de oorspronkelijke versie van de film, The Secret Life of Pets, liegt er niet om. Grote namen zoals Louis C.K. (TV serie Louie), Eric Stonestreet (TV-serie Modern Family), Kevin Hart (Ride Along), Jenny Slate (Zootopia),Ellie Kemper (TV-serie Unbreakable Kimmy Schmidt), Lake Bell (TV-serie Children’s Hospital), Dana Carvey (Wayne’s World),Hannibal Buress (Neighbors), Bobby Moynihan (TV-serie Saturday Night Live), Steve Coogan (Minions) en Albert Brooks(Finding Dory) zijn terug te vinden in de Engels gesproken versie op de discs.

Huisdiergeheimen afbeelding persbericht (2).jpg

Huisdiergeheimen DVD
De DVD bevat Engelse, Nederlandse, Vlaamse en Franse Dolby Digital 5.1 audio. De DVD bevat als bonusmateriaal onder meer: De Mensen Achter Huisdiergeheimen, Dieren Kunnen Praten: Ontmoet de Acteurs, Alles Over de Huisdieren, Haarstylist van de Honden, Het Beste van Sneeuwbal.

Huisdiergeheimen Blu-ray (verkrijgbaar als combopack: Blu-ray + DVD)
De Blu-ray bevat Engelse, Franse en Duitse Dolby Atmos, Nederlandse Dolby Digital Plus 7.1 en Vlaamse, Kroatische, Hebreeuwse, IJslandse en Turkse Dolby Digital 5.1 audio. Daarnaast bevat de Blu-ray dezelfde bonusmaterialen als de DVD.

Huisdiergeheimen 3D Blu-ray (verkrijgbaar als superset: 3D Blu-ray, Blu-ray + DVD)
De 3D Blu-ray bevat Engelse en Franse Dolby Atmos, Nederlandse, Deense, Finse, Noorse, en Zweedse Dolby Digital Plus en Vlaamse Dolby Digital 5.1 audio.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Eerste trailer TOMB RAIDER gelanceerd – Vanaf 15 maart 2018 te zien in de bioscoop

Het lot van de mensheid rust in haar handen. Alicia Vikander is Lara Croft.