woensdag , 20 september 2017

Groep overlevenden begint oorlog tegen Negan in ‘The Walking Dead’

Vanaf maandag 13 februari neemt ‘The Walking Dead’ de kijker weer mee in de overlevingsstrijd van de groep overlevenden in Alexandria. In deze tweede helft van seizoen zeven, bereidt de groep zich voor om in opstand te komen tegen Negan. Een man die de groep op brute wijze dwingt om volgens zijn regels te leven. Het verslaan van Negan en zijn leger is een zware onderneming, waardoor Rick en zijn groep alles uit de kast moeten halen om aan wapens, eten en strijders te komen. De tweede helft van seizoen zeven is veelbelovend. Zo ziet de kijker meer actie en minder pijnlijke fragmenten. De komende acht afleveringen zijn dan ook het tegenovergestelde van de eerste helft van seizoen zeven.
De groep heeft besloten zich niet langer te laten onderdrukken door Negan. Het behalen van dit doel vergt veel voorbereiding en is geen gemakkelijke opgave. Om Negan te kunnen verslaan heeft de groep meer steun nodig dan alleen de steun van de overlevenden in Alexandria. Ze hebben onder andere hulp van ‘The Kingdom’ en ‘The Hilltop’ nodig. Echter blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ezekiel en Gregory willen geen bloed vergieten en om hen te overtuigen moet Rick meer doen dan een inspirerende toespraak houden.
Hevige strijd
De groep wordt op ondenkbare manieren getest en verraden door mensen die ze vertrouwen. Toch heeft Rick er vertrouwen in dat de overlevenden in Alexandria en vele anderen samenkomen met één gezamenlijk doel: het verslaan van Negan. Ondanks de uitgebreide voorbereiding, kan niets hen volledig voorbereiden op de oorlog tegen Negan en zijn leger.
Talking Dead
FOX legt de kijkers van ‘The Walking Dead’ ook in de tweede helft van seizoen 7 extra in de watten. Op dezelfde avond als ‘The Walking Dead’ zendt FOX de ‘Talking Dead’ uit. Hierin blikken de acteurs uit ‘The Walking Dead’ terug op de aflevering van die avond. Aan de hand van leuke anekdotes praten ze over de opnames en reageren de acteurs op vragen van kijkers en publiek.
Over FOX
FOX is een kwaliteitszender met series, films en live evenementen en brengt internationale hitseries als ‘The Walking Dead’, ‘American Horror Story’, ‘Empire’, ‘Outcast’ en de Marvel serie ‘Legion’ als eerste in Nederland. Daarnaast worden er diverse live tv-evenementen uitgezonden zoals ‘The Emmy Awards’, ‘The American Music Awards’ en ‘The Passion US’. FOX is voor iedereen in Nederland vrij te ontvangen: bij Ziggo op kanaal 11, KPN op kanaal 14, bij CanalDigitaal op kanaal 11, bij Tele2 op kanaal 11, bij Caiway op kanaal 11, bij Delta op kanaal 13 en bij Online.nl op kanaal 11.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...