zaterdag , 23 september 2017

Gloednieuwe series en games aangekondigd voor Cartoon Network 2017-2018

Cartoon Network, het globale kidsmerk en de eerste keuze van de eerste mobiele generatie, kondigt een integrale stroom van nieuwe inhoud aan voor het seizoen 2017-2018 dat elke dag iets nieuws biedt aan de fans, in een breed spectrum van platformen.

      Apple and Onion.pngAls Turners jongste en één van de meest meeslepende merken in de portfolio, zal Cartoon Network nog grotere content-ervaringen leveren die de betrokkenheid op alle schermen versterkt en zich verbindt met de manier waarop fans consumeren. Vandaag kondigt Cartoon Network een nieuwe reeks content aan, inclusief zes nieuwe series en zeven terugkerende hits, alsook meer dan 20 originele mobiele- en consolegames.

Reeds lang erkend voor het samenbrengen van premium content, ervaringen en technologie voor fans, breidt Cartoon Network haar succes uit naar de digitale en mobiele ruimte met een groeiende en diverse multiplatform portfolio.

Hieronder worden meer details van Cartoon Network’s programmering en mobile en gaming line-up voor het seizoen van 2017-2018 vrijgegeven. Beeldmateriaal van deze reeksen is hier te downloaden.

NIEUWE SERIES
•    Apple & Onion – Apple en Onion, nieuw en naïef zijn voor de gewoontes van “de grote stad vol verfijnd eten”, zijn dolenthousiast om hun weg te vinden en een heleboel vrienden te maken tijdens hun ongelooflijk levensavontuur. De vriendschapskomedie werd gecreëerd door George Gendi (The Amazing World of Gumball).
        Craig of the Creek.png•    Craig of the Creek – In de Creek zijn de regels van de buitenwereld niet van toepassing! In dit utopia voor kinderen leven Craig en zijn twee beste vrienden zich uit in een wildernis vol boomhutten en crossparcoursen. De avonturenserie werd gemaakt door Matt Burnett en Ben Levin, bekend van Steven Universe.
•    Summer Camp Island – Na het volbrengen van een gedenkwaardige en veelgeprezen run dit jaar op de meest opmerkelijke festivals waaronder het Sundance Film Festival en SXSW, zal deze uiterst fantasierijke geanimeerde serie, gebaseerd op de originele kortfilm van Cartoon Network, de mysteries, die Oscar en zijn beste vriend Hedgehog tegenkomen, blijven ontplooien op een magisch zomerkamp. De serie is van maker Julia Pott (Adventure Time).
•    OK K.O.! Let’s Be Heroes – Cartoon Network brengt een wereld vol originele helden verspreid over het tv- en gaminglandschap samen in deze komedie vol actie, gevolgd door de console- en pcgame, ontwikkeld in samenwerking met indie videogamestudio Capybara games. De knock-out-serie werd geïnspireerd door de jeugd van schepper Ian Jones-Quartey en volgt de heldendaden van K.O., een eindeloos optimistische jongen die zich probeert te verbeteren om de beste te zijn in een dynamisch universum van helden, vrienden en uitdagende vijanden. De serie is gebaseerd op OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo, de eerste originele standalone mobiele game van het netwerk die ontwikkeld werd op basis van een pilot die een deel uit maakte van Cartoon Networks Emmy Award-winnende kortfilmprogramma.
•    Cloudy with A Chance of Meatballs – De geanimeerde comedyserie die doet watertanden, ging eerder deze maand in première en is gebaseerd op Sony Pictures Animation’s wereldwijd zeer succesvolle film Cloudy with a Chance of Meatballs uit 2009 en z’n opvolger, Cloudy With a Chance of Meatballs 2. De tv-serie wordt geproduceerd in samenwerking met DHX Media, Sony Pictures Animation en Corus Entertainment.

MOBIELE – CONSOLEGAMES – APPS
Enkele hoogtepunten van 2017 zijn:
•    The Powerpuff Girls LEGO DIMENSIONS – LEGO DIMENSIONS, het LEGO-speelgoed en videogame hybride, voegt The Powerpuff Girls toe aan het rooster met een nieuwe Team Pack en Fun Pack. De Team Pack bevat minifiguren van Blossom en Bubbles en de Fun Pack vervolledigt het team met Buttercup. Beide pakketten bieden toegang tot de Townsville Hub waar spelers rond Townsville kunnen vliegen en plaatsen als Pokey Oaks, City Hall, Rainbow Land, het Pickle Museum en natuurlijk ook het Utonium lab van de Professor, de thuisbasis van de meisjes, kunnen bezichtigen.
•    Steven Universe: Save The Light –  Ontwikkeld met gerenommeerde hit-maker Grumpyface Studios, is dit een nieuwe consolegame met een origineel verhaal, gemaakt door Rebecca Sugar, de bedenkster van Steven Universe. De RPG consolegame is een vervolg op de 2015 mobiele hit-titel, Attack the Light, en wordt verwacht deze zomer te lanceren.
•    OK K.O.! Let’s Be Heroes – Deze actie brawler console en pc-game met RPG-elementen speelt zich af in de wrede wereld van komende animatiereeks OK K.O.! Let’s Be Heroes, ontwikkeld door Ian Jones-Quartey. Het werd ontwikkeld door bekroonde Capybara Games en komt er later dit najaar.
•    Ben 10: Up to Speed – Ben 10: Up to Speed is een runner die Ben Tennyson volgt terwijl hij vertrekt op zijn beste zomervakantie ooit met zijn opa Max en nichtje Gwen. Hij ontdekt een buitenaardse artefact, de Omnitrix genaamd, dat hem toelaat te transformeren in krachtige buitenaardse helden. Spelend als Ben en zijn verschillende alien alter ego’s, zullen gamers de wereld moeten redden van boosdoeners, gaande van gigantische robots tot dreigende magiegebruikers.
•    Glitch Fixers-The Powerpuff Girls – Bubbles, Blossom en Buttercup blijven de dag redden in de nieuwste mobiele game van Cartoon Network, Glitch Fixers. Gebaseerd op de populaire aflevering “Viral Spiral”, is Glitch Fixers een turn-based puzzelspel dat spelers meeneemt op een wilde digitale rit. Met gebruik van virtuele commandoblokken, werd Bubbles aangesteld om Blossom en Buttercup te helpen ontsnappen van het internet en de kwade Amoeba Boys te verslaan met de kracht van codering.
•    Surely You Quest – Als onderdeel van een aangesloten hub die de lineaire serie Mighty Magiswords bevat, linkt de nieuwste mobiele game zich tot een andere geïntegreerde app, MagiMobile, om fans toegang te geven tot hun Magiswords en hen toelaat om hun collectie verder uit te breiden. Gamers kunnen de eerder verdiende zwaarden uit MagiMobile gebruiken voor gameplay in Surely You Quest, en hoe meer fans kijken en zich zich engageren met MagiMobil, hoe meer opties ze zullen hebben voor gevechten in de game.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...