zondag , 24 september 2017

GeForce Gamers zijn ‘Game Ready’ voor Prey, Battlezone in VR en meer…

Vandaag heeft NVIDIA de nieuwe GeForce Game Ready driver voor een aantal klassieke verhalende game franchises gelanceerd. Het gaat om games die beide gloednieuwe, reboots kennen: Prey en Battlezone. De nieuwe driver zorgt bovendien voor de allerbeste game-ervaring voor Gears of War 4 middels de omvangrijke “May Update” welke een rijk aanbod aan nieuwe features introduceert waaronder twee nieuwe maps én multi-GPU support.

Deze driver illustreert opnieuw drie belangrijke redenen waarom het Game Ready Driver programma zo essentieel is voor gamers:

  • Ondersteuning voor grote titels op de dag van launch
  • Ondersteuning tijdens de release en daarna; zoals DLC en belangrijke updates voor bestaande games
  •  De beste mogelijke ervaring voor Virtual Reality titels

Game Ready voor Prey

Prey spelers zullen maar wat graag deze nieuwe driver willen gebruiken. Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen NVIDIA Game Ready Drivers namelijk altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL- gecertificeerd door Microsoft.

Game Ready voor All Stages of a Game Release

Game Ready Drivers hebben altijd als doel om de grote mijlpalen en upgrades van games te ondersteunen waardoor je steeds weer opnieuw de beste ervaring geniet als je aan het gamen bent. Terwijl games ook na de launch blijven evolueren met nieuwe content en – features middels patches en DLC, zo blijven onze drivers dat ook. De Gears of War 4 May Update is daar een goed voorbeeld van, en laat zien hoe NVIDIA games ver na hun lancering nog steeds blijft ondersteunen met Game Ready Drivers. 

Being Game Ready for VR Games is Critical

BattleZone is een Virtual Reality titel, en een die goed laat zien wat het voordeel is van een

Game Ready driver. De beste kwaliteit voor een game bij launch is belangrijk en dat is helemaal het geval bij VR titels. Gameplay problemen en bugs verstoren het gevoel van volledig opgaan in een game en verpesten daarmee de Virtual Reality ervaring. Ons langlopend Game Ready Driver programma levert de best mogelijke ervaring door vertraging te minimaliseren en de prestaties zo optimaal mogelijk te maken. Hetgeen essentieel is voor soepel, stottervrije Virtual Reality gameplay.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)