zondag , 24 september 2017

Gecko Covers biedt passend Vaderdagcadeau

Gecko Covers, fabrikant van beschermhoezen voor e-readers, tablets en MacBooks, biedt het perfecte Vaderdagcadeau voor dit jaar. Geef Papa een stijlvolle hoes om zijn favoriete mobiele apparaat te beschermen en zelfs te upgraden. 

Je vader heeft jouw hele leven al geprobeerd om je zo goed mogelijk te beschermen, nu is het tijd om te laten zien dat je van de beste hebt geleerd door hem een beschermhoes te geven. Op deze manier kan hij zijn kostbare apparaat beschermen tegen krassen en een gebroken scherm. Een Gecko Cover biedt niet alleen uitstekende bescherming, eigenschappen zoals een automatische wake-up/sleep functie, stand functie of een toetsenbord maken het apparaat nog beter! 

Bescherming in stijl
Gecko Covers biedt beschermhoezen van hoge kwaliteit voor veel verschillende typen e-readers, tablets en MacBooks. De diversiteit zorgt ervoor dat je niet alleen een hoes kunt vinden die perfect past, maar ook kunt letten op de juiste kleur, materiaal en soort hoes.  

Prijs en beschikbaarheid
Gecko Covers zijn vanaf €22,95 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op www.geckocovers.nl. Gecko Covers biedt op alle producten een garantie van twee jaar. 

Over Gecko Covers
Gecko Covers is opgericht in 2009. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt beschermhoezen en accessoires voor e-readers, tablets en MacBooks. Gecko Covers onderscheidt zich door eigentijdse en weldoordachte designs en de combinatie van unieke materialen met functionele ontwerpen. Gecko Covers anticipeert op de nieuwste trends en innovaties in de markt en blijft de collectie uit te breiden. Meer informatie vindt u op www.geckocovers.nl.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

NVIDIA kondigt nieuwe SHIELD TV bundel + Afstandsbediening aan

Vandaag beginnen de pre-orders voor een 16GB SHIELD TV, gebundeld met afstandsbediening voor een prijskaartje van €199! ...