zaterdag , 23 september 2017

FOX brengt hoofdrolspelers The Walking Dead naar Nederland

Halverwege het zevende seizoen van de grootste tv-serie ter wereld is het zover: twee van de populairste hoofdrolspelers uit ‘The Walking Dead’ komen naar Nederland. Op maandag 6 maart en dinsdag 7 maart, zetten de populaire hoofdrolspelers Norman Reedus (Daryl Dixon) en Jeffrey Dean Morgan (Negan) samen met Greg Nicotero (Executive Producer, Director & Special Effects Make-up Supervisor) voet op Nederlandse bodem.
6 maart: exclusief Fan Event
In de aanwezigheid van 100 Nederlandse en Vlaamse fans ontvangt FOX op 6 maart in het Tuschinski Theater de hoofdrolspelers Norman Reedus (Daryl Dixon), Jeffrey Dean Morgan (Negan) en regisseur/grimeur Greg Nicotero. ‘Live on stage’ wordt hen het hemd van het lijf gevraagd in een exclusieve show die dezelfde avond nog wordt uitgezonden op FOX in Nederland en België. Tevens vindt er een exclusieve voorpremière plaats van de nieuwste aflevering van ‘The Walking Dead’. De presentatie is in handen van Nicolette van Dam en Sverre Denis.
 
The Walking Dead Event winactie
Fans kunnen toegang tot het exclusieve event krijgen door middel van een The Walking Dead Event winactie. De actie op de Facebookpagina van FOX loopt tot en met zondag 5 maart. Een select aantal gelukkigen maakt zelfs kans op een ‘Meet & Greet’ met hun idolen.
 
The Walking Dead is iedere maandag om 22.00 uur te zien op FOX.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...