woensdag , 20 september 2017

FINAL FANTASY XV: VOLGENDE ACTIVE TIME REPORT GAAT OVER MAGIE EN STEALTH

Fans wereldwijd zijn uitgenodigd om aanstaande zondag (31 januari) af te stemmen op het volgende deel van het FINAL FANTASY® XV Active Time Report, waarin director Hajime Tabata en global marketing manager Akio Ofuji belangrijke updates voor de titel zullen bespreken.

Vanaf 05:00 ‘s ochtends zal het in het Engels ondertitelde programma ingaan op de oorlogszuchtige vijanden in FINAL FANTASY XV en het Niflheim-keizerrijk, en de nieuwste beelden van gevechten en magie laten zien. Het programma zal ook meer informatie geven over het FINAL FANTASY XV-evenement dat plaats zal vinden in maart 2016.

Er is ook een selectie nieuwe screenshots uitgebracht waarop hoofdrolspeelster Noctis de iconische “Fire”-spreuk gebruikt, het opneemt tegen krachtige Magitek Armor, luchtaanvallen uitvoert op vijanden en gebruikmaakt van stealth om vijandelijk grondgebied te infiltreren.

Voor meer informatie over FINAL FANTASY XV bezoek je http://www.finalfantasyxv.com/

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...