zondag , 24 september 2017

FIFA ULTIMATE TEAM: FIFA WORLD CUP komt als gratis update

Electronic Arts Inc. heeft vandaag laten weten dat FIFA 14 Ultimate Team: World Cup eraan komt, een gratis ervaring van het Fifa World Cup in Brazilie dit jaar. De World Cup editie komt beschikbaar op 29 Mei voor PC, Xbox One, Xbox 360, Playstation 3 en Playstation 4 via een automatische download.

england_neutral

FIFA 14 Ultimate Team: World Cup, wordt een aparte modus binnen FUT, waarin we een team kunnen bouwen uit alle spelers van de 32 aanwezige nationale ploegen deze zomer in Brazilie. Je heb de beschikking over de orginele outfits, de officele Brazuca wedstrijdbal, het Estadio do Marcana stadion, en een compleet nieuwe look en feel voor FUT 14.
france_v2
Spelers kunnen hun team verbeteren door nieuwe spelers te verwerven op de manier die we kennen van FUT. In de FUT: World Cup Store komen special packs te staan die je kan aanschaffen. Elk pakket beschikt over 1 gratis gold pack die je kan gebruiken in de normale FUT14.spain

FIFA 14 Ultimate Team fans zullen ook de kans krijgen om geschiedenis te maken. Met online en single player toernooien, spelers zullen hun weg moeten banen door de groepswedstrijden en de knock out fase in een poging om de Wereld Beker te winnen. Door het winnen van wedstrijden verdien je munten die je weer kan in wisselen in de FIFA 14 Ultimate Team: World Cup Store. 

Tegelijk met de FIFA 14 Ultimate Team: World Cup update, komt er ook een FIFA World Cup Kick Off mode deze zal ook beschikbaar zijn op 29 Mei.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)