donderdag , 21 september 2017

ESL Go4Splatoon-toernooi gaat zondag van start

Verfrollers in de aanslag: Splatoon-spelers in heel Europa kunnen het tegen elkaar opnemen in het eersteESL Go4Splatoon-toernooi dat komende zondag om 16:00 uur begint. Het toernooi wordt ondersteund door ESL, het grootste esportsbedrijf ter wereld. Het seizoen met zes maanden aan toernooien wordt in 2017 afgerond met een grote finale, waar het winnende team van elke maand zal strijden om Nintendo’s volgende videogamesysteem, codenaam NX.

De eerste wekelijkse cup vindt komende zondagmiddag plaats. De winnaars van de cup ontvangen elk een officieel Splatoon-kledingstuk, gesigneerd door medewerkers van het Splatoon development team. De beste teams van elk wekelijkse toernooi verdienen Go4Splatoon klassementspunten. Elke kalendermaand zullen de acht teams met de meeste klassementspunten de volgende maand doorgaan naar de maandelijkse Europese finale. De beste teams van september gaan naar de maandelijkse cup die midden oktober plaatsvindt.

Naarmate het seizoen vordert, wordt de inzet hoger, want de winnaars van elke maandelijkse cup gaan door naar de grote finale in 2017. Deze ultieme spetterstrijd zal uiteindelijk leiden tot het beste Splatoon-team van Europa. Elke speler van dit team ontvangt Nintendo’s volgende videogamesysteem, codenaam NX.

Teams die hun vaardigheden wel eens willen testen, kunnen zich inschrijven voor het eerste toernooi op de ESL Go4Splatoon-website. Hier vind je ook meer informatie over de toernooien en de volledige regels en voorwaarden.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Allereerste Nederlandse Esports Game Arena opent op vrijdag 13 oktober

p vrijdag 13 oktober opent de eerste Nederlandse Esports Game Arena zijn deuren aan de ...