vrijdag , 22 september 2017

Eerste DLC Titanfall aangekondigd

De eerste DLC voor Titanfall is aangekondigd op PAX East. “Expedition” zal 3 nieuwe maps toevoegen en ergens in maart verschijnen, ook zal het verder gaan met het verhaal zoals verteld in de campaign.

Een van de nieuwe toevoegingen die is toegevoegd is het wall-runnen op bomen. Spelers kunnen nu dus een nieuw pad vinden door van boom naar boom te springen. Er zullen ook weer ziplines zijn waar spelers handig gebruik van kunnen maken.

War Games is een andere map die er aankomt en deze heeft meer de look van “Tron”

Waar we straks gaan betalen voor de DLC met map packs, heeft Respawn belooft dat de game modes gratis worden. Er is dan ook nog een nieuwe mode aangekondigd namelijk 2v2 Last Titan Standing. Ook komen er nieuwe burn cards aan, deze zullen meer de nadruk leggen op de specifieke krachten van een Titan.

Nog een nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om met spelers samen te spelen doormiddel van een hashtag. Als voorbeeld werd gegeven, je zou kunnen gaan spelen tegen andere mensen op PAX en dan zou je #PAXEast gebruiken. “The goal is to make new friends for people you haven’t had a chance to meet yet,”aldus Respawn.

En voor de toekomst zijn ze ook nog aan het kijken of je je Titan nog meer kan personaliseren. Maar daarover later meer.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...