zondag , 24 september 2017

Een maand vol actie voor het hele gezin met de DVD-releases van Universal in april

m-titel april beeld pb cms.jpg

Penny Dreadful + Complete Series – Seizoen 3 – 5 april – DVD
Wat als de enige manier om je demonen te verslaan is om je aan hen over te geven? Ervaar het in het laatste seizoen van Penny Dreadful. In gevaarlijke nieuwe landen komen Ethan Chandler, Dr. Frankenstein, Dorian Gray, Sir Malcolm, the Creature en de beeldschone maar dodelijke Lily nieuwe horrors tegen. Ze worden geconfronteerd met hun monsterlijke zelf en moeten deze leren te omarmen. Voor de prachtige en getroebleerde Vanessa Ives zou het accepteren van haar demonen kunnen leiden tot eeuwige duisternis voor de hele wereld.

NCIS LA – Seizoen 7 – 5 april – DVD
Agenten “G” Callen (Chris O’Donnell) en Sam Hanna (LL Cool J) zijn terug in het explosieve zevende seizoen van NCIS: Los Angeles. Samen met Special Agent Kensi Blye (Daniela Ruah), LAPD liaison Marty Deeks (Eric Christian Olsen), technologiewonder Eric Beale (Barret Foa) en informatie-expert Nell Jones (Renée Felice Smith) gaat dit elite team internationale en nationale vijanden te lijf waaronder Noord-Koreaanse spionnen, IS bruiden en de Russische maffia. De verrichtingen van het team worden in de gaten gehouden door Operations Manager Hetty Lange (Oscar® winnares Linda Hunt*) en Assistant Director Owen Granger (Miguel Ferrer).  Beleef nu alle actie van de 24 afleveringen van het zevende seizoen.

Killjoys – Seizoen 2 – 19 april – DVD en Blu-ray
De coolste premiejagers zijn terug in het tweede seizoen van Killjoys. Johnny en Dutch moeten de gekidnapte D’avin redden. Het trio jaagt nog steeds op de grootste criminelen die zomaar een bloederige, multi-planeten oorlog kunnen beginnen. Ze vechten tegen oude vijanden, de tirannieke Company en ze krijgen te maken met de mysterieuze bedoelingen van Khylen, de voormalige mentor van Dutch.

Versailles – Seizoen 1 – 19 april – DVD
Versailles, 1667. Getraumatiseerd door de gebeurtenissen bij de Fronde komt de adel in opstand tegen de monarchie. Louis XIV (George Blagden) is 28 jaar en besluit de adel zijn wil op te leggen en het paleis te verplaatsen van Parijs naar Versailles, het voormalige jachthuis van zijn vader. Door de “uitnodiging” van hun koning ziet de adel van Parijs het paleis geleidelijk aan als een vergulde gevangenis. Zelfs de trouwste hovelingen van de koning nemen hun toevlucht tot wreedheid en manipulaties wanneer het glorieuze Versailles hen met intriges, politieke maneuvers en oorlogsverklaringen overweldigt.

Monster Trucks – 26 april – DVD en Blu-ray
Maak kennis met Tripp (Lucas Till) en Kreach, een truck die helemaal anders is dan alle anderen, in Monster Trucks!Middelbare scholier Tripp (Lucas Till) is op zoek naar een manier om weg te komen uit zijn saaie geboorteplaats en bouwt een Monster Truck uit onderdelen van schrootauto’s. Na een ongeluk bij een nabij gelegen fabriek gaat een vreemd en ondergronds wezen op zoek naar nieuw onderdak. Als dit monster dol blijkt op racen, heeft Tripp misschien de manier gevonden om weg te komen uit zijn stad en hij heeft er tegelijk een heel bijzondere vriend bij.
Monster Trucks combineert baanbrekende visuele effecten met de nieuwste CGI. Dit actierijke avontuur voor de hele familie zal je aan je stoel gekluisterd houden en je tegelijk ontroeren.

Andere releases in april:

  • Thomas & Friends: Extraordinary Engines – 12 april
  • Bigger, Fatter Liar – 19 april
  • Shimmer & Shine V2: Welcome To Zahramay Falls – 19 april
  • Mine – 26 april
  • Frank & Lola – 26 april
  • One More Time – 26 april

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

IT grootste horrorfilm ooit in Nederland

De nieuwe verfilming van Stephen King’s bestseller IT is met een opbrengst van €3.083.101 de grootste horrorfilm ooit in Nederland. ...