zondag , 24 september 2017

DreamHack en HyperX partners tijdens DreamHack Summer en Atlanta Rocket League kampioenschappen

HyperX kondigt een samenwerking met DreamHack aan voor de DreamHack Summer en Atlanta Rocket League-kampioenschappen. Met meerdere productlijnen zoals geheugenmodules, solid-state drives, USB-sticks en headsets, keyboards en muizen, zijn producten van HyperX speciaal ontworpen om aan de behoeften van professionele gamers te voldoen. Dankzij HyperX brengt DreamHack de beste Rocket League-spelers naar de evenementen in zowel Europa als Noord-Amerika en geeft spelers van alle niveaus een kans om tegen de beste gamers uit hun regio en wereldwijd te strijden.

Elk evenement heeft een prijzenpot van $50.000 en werkt met een open toernooistructuur, waardoor teams uit elke regio op gelijke voet met elkaar kunnen strijden. Het kampioenschap brengt nieuwe en ervaren teams samen en biedt een plek waar fans hun favoriete spel kunnen toejuichen.

DreamHack Summer vindt plaats van 17 juni tot 19 juni in Jönköping in Zweden en DreamHack Atlanta is van 21 juli tot 23 juli in Atlanta, Georgia. Met ondersteuning van HyperX hebben competities van DreamHack tot meerdere iconische momenten geleid in de eSports geschiedenis. Nu is het tijd voor Rocket League om in de spotlights te treden. HyperX is aanwezig bij zowel DreamHack Summer als DreamHack Atlanta, waar bezoekers een kans krijgen om tussen de wedstrijden door de stand van HyperX  te bezoeken.

Gaming fans kunnen de actie via Twitch.tv ook vanuit thuis bewonderen. Zie hier hoe geschiedenis wordt geschreven als de eerste DreamHack Rocket League kampioenen worden gekroond!

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)