woensdag , 20 september 2017

Diablo 3: Ultimate Evil Edition komt 19 Augustus naar de Console

Na lang wachten is het dan eindelijk zover, 19 Augustus is de dag dat we Diablo 3: Ultimate Evil Editie kunnen verwachten op de console. De exclusief voor de console gemaakte editie Ultimate Evil, bevat alle content die in de orginele versie zit, als wel alle nieuwe functies en updates die er in de Repeaer of Souls editie zaten. Met 6 karakter klassen, vijf acts, en vele uren gameplay, is dit dus het complete pakket voor de gene die graag uren begint te hacken en slashen.

De console versie van Reaper of Souls is speciaal ontwikkeld om de voordelen van de console te gaan gebruiken. Alle versies voor de console van Ultimate Evil bevatten de 4-spelers op het zelfde scherm en de online multiplayer, dus al wil je samen op de bank of online via PSN of Xbox Live het is mogelijk.

De Ultimate Evil Edition brengt ook meer manieren om je avonturen te delen met je vrienden. Een nieuwe Apprentince modus waarmee spelers van een laag level sneller levelen als ze met vrienden van een hoog level samen spelen. Spelers krijgen ook de mogelijkheid om schatten te delen met andere spelers in hun vriendenlijst doormiddel van een in-game mail systeem, inclusief mysterieuse kado’s voor spelers met aparte items.

“The Ultimate Evil Edition brings Reaper of Souls to console gamers for the first time, and wraps all of the content, features, and updates we’ve released for Diablo III into one epic package,” zei Mike Morhaime, CEO en cofounder van Blizzard Entertainment. “Whether you’re a veteran of the crusade against the forces of evil on PC or are just stepping foot into Sanctuary for the first time, there’s never been a better time to experience Diablo III from the comfort of your couch.”

In Reaper of Souls, vind je de vijf helden uit Diablo III: Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, en Wizard, deze worden vergezeld door een nieuwe held: de Crusader.

Reaper of Souls brengt een uitdagende nieuwe act naar Diablo III,  hierin zullen de spelers op een donkere reis naar angstaanjagende landschappen gaan, het verkennen van de legendarische stad Westmarch, en onderweg natuurlijk diverse minions afslachtend. Het avontuur sluit af in een confrontatie met Malthael, de engel des doods.

Ook zullen er wat diverse dingen toegevoegd worden waaronder :

  • Adventure Mode: Deze nieuwe modus geeft de spelers de vrijheid om overal heen te gaan en alles af te maken.
  • Bounties: Verschillende random opdrachten die de speler beloont voor het op een nieuwe manier ontdekken van een Sanctuary.
  • Nephalem Rifts: Volledig nieuw gegenereerde dungeons die je oneindig kan herspelen met veel loot.
  • Level Cap naar 70: Nieuwe spells en abilities waarmee je de speler naar nieuwe hoogtes brengt.
  • The Mystic: Een nieuwe krachtige verkoper die de helden van nieuwe loot-customization kan voorzien.

Voor degene die het avontuur al begonnen waren op de PlayStation 3 of Xbox 360 kunnen hun karakter porteren naar de PlayStation 4 of Xbox One.

 

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...