vrijdag , 22 september 2017

Destiny extra content bekend voor de Playstation bezitters

Je heb het vast al gehoord, Activision heeft een goeie deal gesloten met Sony. Zo komt er een speciale witte PS4 met destiny, PS4 spelers kunnen de game al eerder spelen in een Alpha beta, en er komt extra content bij de launch.

Dust Palace Strike is een exclusieve strike-missie waar je met een groep van drie spelers door een oude wolkenkrabber, de Dust Palace, heen moet, dat begraven licht onder heuvels van Mars. Je zult er een nieuwe vijand tegenkomen genaamd de Psion Flayers.

Ook komt er een exlusieve multiplayer map Exodus Blue. Bungie omschrijft het level als een arena van middelmatige grootte, gemaakt voor control en skirmish game modi.

Exclusieve PlayStation-content komt er ook in de vorm van een Manifold Seeker-pantser voor The Warlock, een Vanir-pantser voor de Titan en een Argus-pantser voor de Hunter. De namen zeggen natuurlijk niet veel, check daarom de plaatjes hieronder.

Ook kun je wapens verwachten met als naam Monte Carlo en  Hawkmoon. De drie exclusieve vliegtuigen heten: Aurora Wake, Crypt Hammer en Outrageous Fortune.

Destiny verschijnt op 9 september op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One, en alle PlayStation-content is meteen al aanwezig bij de lancering.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...