woensdag , 20 september 2017

Destiny Companion app nu beschikbaar

Precies op tijd voor de beta, de Destiny companion app is nu beschikbaar op iOS en Android. Met de app kan je wapens equipen, je karakter bekijken en nog veel meer.

Zodra de beta start zul je doormiddel van de app nog dieper in het spel komen. Één van de dingen waar de app de focus op heeft liggen is om jouw te tonen waar je zit en hoe je personage is. De app heeft complete 3d modellen van de karakter en deze veranderd ook meteen zodra jij er wat op aanpas. Het werkt dan ook direct naar de game, wijzig je wat op de app gebeurt dat ook in de game. En aangezien er een lekkere RPG structuur zit in Destiny is het handig om via de app al je stats, voortgang, missies etc bij te houden. Je kan op de map checken waar de verkopers zijn, je inventory bekijken.

De app is gratis beschikbaar voor alle apparaten. De app werkt ook met alle consoles. Zoland de beta duurt zal de iOS versie enkel beschikbaar zijn voor Iphone, mocht je dus een iPad bezitten moet je even wachten. Ook mensen met een Windows Phone hebben pech, Bungie liet weten dat er namelijk geen App voor zal komen.

 

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...