zondag , 24 september 2017

Derde seizoen van Skylanders Academy

Activision Blizzard, Inc. maakte vandaag bekend dat de Netflix original serie “SkylandersTM Academy” wordt verlengd met een derde seizoen. De  productie van het derde seizoen van “Skylanders Academy” — de eerste tv-serie die is ontwikkeld en geproduceerd door Activision Blizzard Studios — begint in februari. De animaties worden ook dit keer gemaakt door de beroemde TeamTO studio in Frankrijk.

“Activision Blizzard Studios is blij met de kans om een nieuw seizoen van deze kwaliteitsserie naar gezinnen over de hele wereld te brengen,” zei studio Co-President Nick van Dyk. “Met veel plezier vervolgen we onze samenwerking met Netflix voor deze iconische franchise.”

Seizoen 3 wordt in 2018 gelanceerd. Dit jaar kan het publiek al genieten van seizoen 2 van “Skylanders Academy,” met wederom Justin Long als Spyro, Ashley Tisdale als Stealth Elf, Jonathan Banks als Eruptor en Norm Macdonald als Glumshanks.

Nieuw in seizoen 2 is Felicia Day (The Guild, Supernatural en Buffy the Vampire Slayer) die de stem inspreekt van Cynder, een nieuwe student met een mysterieus verleden. De Diamond Minecart (Daniel Middleton) neemt weer de rol aan van Cy, en Daniel Wu keert terug als King Pen. Andere stemtalenten in seizoen 2 zijn onder meer Susan Sarandon, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara, Bobcat Goldthwait, Chris Diamantopoulos, Jonny Rees, Harland Williams en Richard Horvitz. Het themanummer van de serie is het exclusieve “Harmony” (Skylanders Academy Theme), geproduceerd door GRAMMY® Award-winnaar Timbaland en uitgevoerd door Timbaland feat. Dalton Diehl.

“De serie is zeer warm onthaald, en we hebben veel creatieve inspiratie geput uit het enthousiasme van de fans,” zei studio co-president Stacey Sher. “We hebben heel wat leuks in petto voor seizoen drie, en het is geweldig om het publiek nog meer te geven van hun geliefde personages.”

“Skylanders Academy” is gebaseerd op Activision Blizzards 3,5 miljard dollar omzettende game franchise Skylanders® en levert kwalitatief entertainment voor het hele gezin. Deze Netflix original serie volgt de heldhaftige avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz tijdens hun reizen door het uitgestrekte Skylands-universum dat ze tegen slechteriken beschermen. Als pionier in het toys-to-life genre, is de Skylanders-franchise, ontwikkeld door Toys for Bob, sinds 2011 goed voor meer dan 300 miljoen verkochte toys. Eind vorig jaar lanceerde Activision Skylanders® Imaginators, de nieuwste innovatie in de franchise.

Activision Blizzard Studios werd vorig jaar opgericht om originele content te creëren, gebaseerd op de vele iconische en wereldberoemde intellectuele eigendommen van het bedrijf, waaronder enkele van de populairste entertainment franchises ter wereld.  “Skylanders Academy” is de eerste productie van Sher en van Dyk, die samen met Activision Blizzard CEO Bobby Kotick als de executive producers van de serie fungeren.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)