zondag , 24 september 2017

De Sims 4 roept zijn fans op om een gloednieuw Accessoirespakket vorm te geven!

Accessoirespakketdromen staan op het punt om uit te komen voor fans van De Sims™ 4. Maxis kondigt een spannende nieuwe samenwerking aan tussen spelers van De Sims 4 en de ontwikkelaars van het Maxis-team, waarbij (voor de allereerste keer in de geschiedenis van De Sims) spelers zullen helpen om een gloednieuw Accessoirespakket te maken. Vanaf vandaag kunnen spelers aan de eerste stemronde deelnemen om een algemeen thema voor het nieuwe pakket te kiezen.

Door te stemmen op het De Sims-blog helpen leden van De Sims-community om dit pakket door de eerste cruciale ontwikkelingsfasen heen te loodsen. Maxis zal spelers dezelfde vragen stellen die ze zichzelf tijdens het ontwikkelingsproces stellen. Ontwikkelen bij Maxis is altijd een proces van samenwerking geweest en wordt beïnvloed door feedback van de community. De ontwikkeling van het nieuwe Accessoirespakket zal dan ook volledig transparant zijn. Spelers krijgen de kans om te helpen bij het kiezen van specifieke onderdelen via een aantal stemrondes. Bovendien kunnen zij deelnemen aan een nieuw gedeelte van het De Sims-forum, waar ze inzicht krijgen in de vergaderingen die plaatsvinden tijdens de ontwikkelingsfasen.

Het complete schema van de community-stemrondes:

  • Stemmen over het Thema (3 – 6 april): selecteer het overkoepelende thema voor het pakket. Elk aspect van het pakket wordt beïnvloed door deze cruciale beslissing.
  • Stemmen over de Grafische Stijl (10- 12 april): kies uit een aantal grafische stijlen die als leidraad zal fungeren voor onze conceptuele vormgevers tijdens het ontwerpen van voorwerpen en kleding.
  • Stemmen over de Voorwerpen en Kleding (18 – 21 mei): blader door de concepttekeningen die we voor het pakket hebben gemaakt en selecteer je favorieten om ons te helpen bepalen welke objecten en kledingstukken worden toegevoegd.
  • Stemmen over de Onderdelen (23- 26 juni): selecteer de belangrijkste gameplayfeatures die je in het pakket wilt zien.
  • Stemmen over het Pakket-icoontje (herfst): bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus gebruikt zal worden.
  • Stemmen over de Pakket-naam (herfst): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket.

Ontdek meer, stem en blijf op de hoogte van aanvullende informatie op het De Sims-blog. Bekijk De Sims op Twitter en Instagram, vind De Sims leuk op Facebook en abonneer je op het YouTube-kanaal.

De Sims 4 is nu verkrijgbaar op Origin voor PC en Mac.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)