zondag , 24 september 2017

Crowdfunding project gestart voor Vasco Games

Vasco Games B.V. uit Emmen is een crowdfunding campagne gestart via Funding Circle om financiering te realiseren voor de ontwikkeling van een nieuwe game. Particulieren en andere investeerders kunnen een (klein) bedrag investeren in het bedrijf en ontvangen hierover rente als vergoeding.

Wellicht kent u Vasco Games wel, de game ontwikkelaar heeft namelijk al ruim 3.000 games voor bijvoorbeeld de mobiele telefoon ontwikkeld en uitgegeven. Met 10 tot 15 nieuwe spellen per week is het goed mogelijk dat u zelf ook wel eens een game heeft gespeeld die door dit bedrijf is ontwikkeld. Met behulp van crowdfunding wil Vasco Games een nieuw spel ontwikkelen waarbij jongeren in spelvorm leren hoe ze zelf kunnen programmeren.

Het mooie aan crowdfunding is dat dit vooral uitkomst biedt aan kleine- en middelgrote bedrijven omdat deze vaak lastig toegang hebben tot financiering. Het is een goed alternatief voor een traditionele lening, en geeft particulieren de kans om met een klein bedrag Nederlandse bedrijven te ondersteunen. Het is een geweldige gedachte dat je door middel van een investering vanaf € 100, het Nederlandse bedrijfsleven verder kunt helpen, en daar ook nog een aantrekkelijk rendement op kan maken.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)