zaterdag , 23 september 2017

Coco komt de party crashen in Crash Bandicoot N. Sane Triology

Je twee favoriete buideldieren uit Crash Bandicoot™ zijn terug om goede oude tijden te laten herleven! Activision Publishing maakt vandaag bekend dat Coco, het slimme en levendige zusje van Crash, als speelbaar personage schittert in de complete Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy. In Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kunnen spelers een visueel verbluffende, nostalgische reis maken met Crash en Coco door de drie Crash-games waar het allemaal mee begon: Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot™ 3: Warped. E3-bezoekers kunnen alvast hun draai vinden met het beroemde duo binnen de N. Sane Crash Experience in de lobby van de South Hall, waar Activision zowel fans als nieuwkomers op een oranje tapijt verwelkomt met hands-on demo-stations en goodies.

“We vinden het geweldig om spelers de kans te geven om als Coco te spelen in de drie games van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy,” zegt Jennifer Oneal, studioleider van Vicarious Visions. “Ze is niet gewoon het kleine zusje van Crash, ze is een kracht om rekening mee te houden. Het was onze visie om een moderne Coco te creëren voor zowel Crash-fans als nieuwkomers, en die vinden het vast geweldig om met haar te spelen.”

In de geremasterde Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, heeft Coco de Time Twister gehackt om terug in de tijd te reizen, zodat ze Crash kan helpen in zijn eerdere avonturen. Coco is een volledig speelbaar (en tikje brutaal) personage in alle drie de games. Spelers kunnen wisselen tussen Crash en Coco en gebruik maken van hun specifieke speciale aanvallen. Terwijl Crash vijanden verplettert met bodyslams, schakelt Coco ze uit met een double legdrop! Fans zullen smullen van al haar nieuwe acties en animaties – als je haar een tijdje stil laat staan, gaat ze zelfs dansen met Crash!

“Activision bezorgde onlangs een vrijwel complete build van de geremasterde Crash-trilogie bij Naughty Dog, en ik heb alle drie games gespeeld,” zegt Evan Wells, directeur van Naughty Dog. “Vicarious Visions heeft geweldig werk geleverd. Ze hebben het gevoel en de ziel van de originelen behouden, maar tegelijk de beelden opgepoetst tot de standaard van vandaag. Door een aantal toevoegde functies zijn de games zelfs nog leuker om te spelen dan ik me herinner.”

Fans kunnen hun geliefde videogame-iconen uit de jaren ’90 zien schitteren als nooit tevoren in deze volledig geremasterde game-verzameling. Bekijk hier de Crash Bandicoot N. Sane Triology E3 Gameplay trailer. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is ontwikkeld door Vicarious Visions en benut de kracht van de PlayStation 4 voor gloednieuwe belichting, animaties, textures, modellen en filmpjes – dit alles in wonderschoon  “N. Hanced Fur-K” en PS4 Pro HD.

Dankzij de volledige ondersteuning van de analoge sticks en verenigde systemen voor saven en checkpoints worden de klassieke avonturen toegankelijker dan ooit voor nieuwe spelers. De verbeterde bonuslevels en time trails in alle drie games zorgen ervoor dat ook Bandicoot-veteranen meer dan ooit genieten van dit epische drieluik! Dankzij online-klassementen kunnen fans zien hoe ze presteren ten opzichte van hun vrienden en andere spelers van over de hele wereld.

Activision en Vicarious Visions brengen op verschillende manieren een eerbetoon aan de originele Crash-avonturen, inclusief een volledig geremasterde soundtrack met de volle klanken van didgeridoo’s, xylofonen en swingende baslijnen. Ook zijn er nieuwe dialogen, ingesproken door bekende stemacteurs die ook in de originele Crash Bandicoot-games waren te horen, inclusief Jess Harnell, Lex Lang en Debi Derryberry.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy arriveert springend en draaiend in de winkelschappen op 30 juni 2017 en is nu wereldwijd beschikbaar als pre-order op PS4 en PS4 Pro. Ga voor meer informatie over Crash Bandicoot N. Sane Trilogy naar www.crashbandicoot.com of volg @CrashBandicoot op Twitter, Facebook en Instagram.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...