donderdag , 21 september 2017

CLOSED BETA van Dissidia Final Fantasy NT onthuld op EVO 2017

Tijdens de Evolution Championship Series (EVO) die afgelopen weekend plaatsvonden in Las Vegas, kondigde  Square Enix Ltd. aan dat de registratie voor de closed beta van DISSIDIA® FINAL FANTASY NT® nu is geopend voor sommige PlayStation®4-spelers.

Fans kunnen zich op beta.software.eu.playstation.com/en-gb/DFFNTBETA aanmelden voor een kans op deelname in de DISSIDIA FINAL FANTASY NT closed beta-test. De gekozen spelers ontvangen een e-mail met meer informatie over toegang tot de closed beta.

Deze zomer kunnen spelers hands-on gaan in de closed beta van deze teamgebaseerde brawler, waarin ze spelen als legendarische helden en schurken uit de FINAL FANTASY-serie. Spelers kunnen epische 3 vs. 3-gevechten leveren in iconische arena’s en daarbij de hulp inroepen van klassieke summons, zoals Ifrit, Shiva en Odin.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT is vanaf begin 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation®4. Ga voor meer informatie naar www.dissidiafinalfantasynt.com

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...