Gaming
Now Reading
CLOSED BETA van Dissidia Final Fantasy NT onthuld op EVO 2017
0

CLOSED BETA van Dissidia Final Fantasy NT onthuld op EVO 2017

by Mark van Truijen17/07/2017

Tijdens de Evolution Championship Series (EVO) die afgelopen weekend plaatsvonden in Las Vegas, kondigde  Square Enix Ltd. aan dat de registratie voor de closed beta van DISSIDIA® FINAL FANTASY NT® nu is geopend voor sommige PlayStation®4-spelers.

Fans kunnen zich op beta.software.eu.playstation.com/en-gb/DFFNTBETA aanmelden voor een kans op deelname in de DISSIDIA FINAL FANTASY NT closed beta-test. De gekozen spelers ontvangen een e-mail met meer informatie over toegang tot de closed beta.

Deze zomer kunnen spelers hands-on gaan in de closed beta van deze teamgebaseerde brawler, waarin ze spelen als legendarische helden en schurken uit de FINAL FANTASY-serie. Spelers kunnen epische 3 vs. 3-gevechten leveren in iconische arena’s en daarbij de hulp inroepen van klassieke summons, zoals Ifrit, Shiva en Odin.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT is vanaf begin 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation®4. Ga voor meer informatie naar www.dissidiafinalfantasynt.com

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.