woensdag , 20 september 2017

Call of Duty WWII details over story, speelbare vrouwelijke soldaten, en meer

Call of Duty: WWII lijkt een game te gaan worden die de serie nodig had, het eind product zal er strak uit komen te zien als alles volgens planning gaat. Met de lancering in het verschiet kwam Sledgehammer Games met een livestream waarin ze spraken over wat items in de game, dankzij de stream kunnen we wat informatie naar buiten gooien.

Een van de meest interessante stukken was toch wel de mogelijkheid om te spelen als vrouwelijke soldaat. Toen er in de stream gevraagd was of dit historisch corect was, gegeven de setting van de WW II, liet Sledgehammer weten dat er bij de Fransen veel vrouwen in het verzet zaten. Er zullen in de game vrouwelijke karakters speelbaar zijn in de story, co-op, zombies, en de multiplayer.

Sledgehammer liet weten dat het met de ingame video’s mikt op het blockbuster gehalte, en hiermee de game naar een nog hogere standaard wil tillen. Het is belangrijk om te laten zien en voelen wat de WW II nou eigenlijk was.

Sledgehammer heeft ook bevestigd dat de battle of Bulge in de hoofdstory zal zitten. De Battle of Bulge is de laatste grote aanvalsactie van de Duitsers, deze resulteerde in 170,000 slachtoffers.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...