zondag , 24 september 2017

Battlefield 1 komt met patch tijden voor Nivelle Nights map

DICE kondigde voor de E3 aan dat Battlefield 1 wat nieuwe mappen zou ontvangen en wat nieuwe features. Een van die mappen is Nivelle Nights, de eerste nacht map. Nu is bevestigd dat vandaag op 20 juni deze update komt.

Servers zullen offline gaan voor twee uurtjes en dan zal de patch worden uitgerold. PC spelers kunnen de downtime verwachten om 12 AM PT/3 AM ET/8 AM BST/9 AM CEST voor gedurende twee uur. PS4 spelers starten dan om 2 AM PT/5 AM ET/10 AM BST/11 AM CEST terwijl de Xbox spelers als laatste volgen om 4 AM PT/7 AM ET/12 PM BST/1 PM CEST.

Patch notes zullen online gaan nadat de patch is uitgerold. Let wel op, de toegang tot Nivelle Nights is enkel voor spelers in bezit van Premium of de They Shall not Pass uitbreiding, de reguliere spelers zullen nog even geduld moeten hebben.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)