zaterdag , 23 september 2017

Assassin’s Creed in Hollands landschap

egenwoordig inspireren verhaallijnen uit de populaire cultuur elkaar continu. Niet vreemd dat ASSASSIN’S CREED – een van de meest succesvolle gamereeksen wereldwijd – de inspiratie was voor de gelijknamige actiefilm. Met sterk acteerwerk van Michael Fassbender en Marion Cotillard en indrukwekkende beeldscènes, is ASSASSIN’S CREED een film die het verhaal realistischer dan ooit weet uit te beelden. En dat inspireerde juist weer de nieuwste lichting filmmakers, de Nederlandse YouTube-sterren van Woody Wonder.

De jonge producenten Nick Janssen en Wout Kanters (allebei 24 jaar oud) hebben een eigen draai gegeven aan het verhaal van Callum Lynch. Ter gelegenheid van de release van ASSASSIN’S CREED op 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD zijn ze aan de slag gegaan met hulp van freerunners, filmkostuums en indrukwekkende locaties in het Hollandse landschap. Zo laten ze zien hoe de strijd tussen het geheim genootschap van de Assassins en de Templars eruit moet hebben gezien in Nederland.

Eerder maakten de jongens van Woody Wonder met hun YouTube-kanaal en Facebook-pagina al furore met creatieve mash-ups tussen games en Hollywood producties. En dat die aanslaan getuige de 20+ miljoen views die ze hiermee genereren. Daarnaast vielen de Nederlandse talenten in de prijzen met twee awards tijdens het prestigieuze Los Angeles Web Festival. Eén prijs in de categorie Drama voor Outstanding Special/Visual Effects (video ‘The Pickle Pie’) en één in de categorie Comedy voor hun TED-series. Ook voor de productie van ASSASSIN’S CREED zochten de filmmakers naar verbinding tussen de point-of-view van de gamereeks en de spectaculaire achtervolging- en actiescènes uit de film. Met het talent van Wout en Nick en de acteurs, is de Hollandse spin-off van ASSASSIN’S CREED een video die gamers en fans van actie en spectaculaire stunts zeker kunnen waarderen!
Nu op 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD 
De 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD van ASSASSIN’S CREED bevatten een kijkje achter de schermen op de set van ASSASSIN’S CREED. Daarnaast bevatten de Blu-rays allerlei leuke extra’s waaronder gesprekken met regisseur Justin Kurzel en een aantal verwijderde scenes met begeleidend commentaar van de regisseur en editor Christopher Tellefsen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Baywatch vanaf 25 oktober verkrijgbaar

De komedie Baywatch keert terug in een modern jasje. In de film schittert Dwayne ‘The Rock’ Johnson ...

  • D_for_Delta

    Haha leuk gedaan! Jammer alleen van de Nike’s van de Assassin 🙂