zondag , 24 september 2017

Arrow seizoen 4 en complete boxset – vanaf 12 oktober op Blu-ray en DVD

In het vierde seizoen van de superheldenserie slaat Oliver Queen (Stephen Amell; Heartland) een nieuwe weg in, nadat hij in seizoen 3 zijn grootste vijand heeft verslagen. Neemt hij voorgoed afscheid van zijn tijd als The Arrow? En wat gebeurt er met het team dat hij heeft opgebouwd? Het vierde seizoen belooft wederom veel verrassingen voor de fans. Geniet dit najaar van 23 spannende afleveringen op Blu-rayTM en DVD. Warner Bros. Home Entertainment brengt tevens een boxset met alle vier seizoenen uit, speciaal voor de fans en serieliefhebbers die nog niet aan Arrow begonnen zijn.

Synopsis Arrow – S4:
In het vierde seizoen pakt Oliver de draad weer op, maar hij wil het nu anders doen. Hij neemt de naam “Green Arrow” aan en wil daarmee benadrukken dat hij mensen van zijn stad hoop wil geven en niet angst aanjagen. Ook stelt hij zich verkiesbaar als burgemeester van Star City. Hij krijgt te maken met een nieuwe tegenstander, Damien Darhk (Neal McDonough; Minority Report, Captain America), de terroristenleider H.I.V.E. die over magie beschikt. Thea sluit zich ook aan bij het Team Arrow onder de naam Speedy. Weet het team samen Damien te stoppen?

Aflevering acht is de cross-over aflevering met de succesvolle spin-off serie The Flash. Dit najaar gaat het vijfde seizoen van Arrow in Amerika in première.

Bonusmaterialen:
* Deleted Scenes (18 min.)
* Featurettes met cast en crew (60 min.)
* Gag reel (6 min.)

Releasedatum: 12 oktober 2016
Speelduur: 23 afleveringen van 40 minuten (S4) en 77 afleveringen van 40 minuten (Boxset)
Kijkwijzer: 12, geweld, grof taalgebruik

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...