dinsdag , 19 september 2017

Agents of MAYHEM – Firing Squad trailer onthuld!

Wanneer de meest duistere LEGION-troepen verwoesting veroorzaken, komt MAYHEM’s Persephone met het zware geschut en haalt zij The Firing Squad erbij.

Dames eerst: Scheherazade, een raadselachtige moordenaar, heeft duizenden verhalen over haar verleden, maar in hoeverre het waargebeurd is weet niemand. Scheherazade is zo dodelijk als ze flexibel is. Bewapend met haar zwaard en haar vlijmscherpe messen kan ze, door haar flitsende snelheid, uit het niets opduiken naast de vijand. Wanneer haar strijdlust of snelheid niet genoeg zijn, maakt Scheherazade gebruik van de rest van haar team.

Als zoon van een Japanse zakenman heeft Oni het criminele leven achter zich gelaten om het MAYHEM-team te versterken. Vanachter zijn mempo masker straalt Oni een indrukwekkende aura van pure angst uit, voordat hij vijanden afknalt met zijn pistolen.

Tenslotte is er Pierce Washington. De wannabe hiphop ster, geboren en getogen in Stillwater, sloot zich aan bij MAYHEM nadat Persephone zijn talenten mocht aanschouwen tijdens Devil’s Night en hem omdoopte tot Kingpin. Hoewel hij in elke situatie zijn trouwe machinegeweer bij de hand heeft, als het echt lastig wordt gebruikt Kingpin zijn onweerstaanbare muzikale talent om zijn vijanden een slaapliedje toe te zingen waar ze nooit meer wakker van worden.

Geen greintje genade, moreel flexibel en bij vlagen betrouwbaar; The Firing Squad is jouw team naar keuze.

Over teleportatie
Met behulp van de teleport-technologie van MAYHEM, kun je jouw agents direct het gevecht in en uit teleporteren. Hierdoor kun je ‘on-the-fly’ tussen je agents schakelen, zodat de een rustig kan herstellen terwijl de ander zijn plek in het gevecht overneemt. Of je kiest juist voor de tactische switch tussen agenten, zodat je bij elk gevecht of elke missie altijd de beste agent uit je team kunt inzetten.

Agents of MAYHEM is een single-player, open-world, third-person actie game voor PS4, Xbox One en PC en is beschikbaar vanaf 18 augustus

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Horizon Zero Dawn ontvangt patch 1.33

Guerrilla Games heeft een nieuwe patch naar buiten gebracht voor Horizon: Zero Dawn. Update 1.33 ...