zaterdag , 23 september 2017

Activision’s ‘Making Call of Duty’ livestream serie komt terug naar Facebook Live

Activision’s ‘Making Call of Duty’ livestream serie is terug op Facebook Live met een nieuwe aflevering, waarin ze met ontwikkelaar Sledgehammer Games verder ingaan op de Call of Duty multiplayer die vandaag voor het eerst vertoond werd. De aflevering is te zien via de Activision Facebook pagina. De aflevering wordt gepresenteerd door Alison Haislip, die je mee achter de schermen van de ontwikkeling van de game.  

“Door de aflevering live uit te zenden kan ons team direct met de fans in contact komen en uitleggen waarom ze bepaalde keuzes gemaakt hebben bij de ontwikkeling van de game. Hierdoor krijg je een authentiek beeld van wat er omgaat bij de productie van titels als Call of Duty,” zegt Tim Ellis, Activision CMO. “Making Call of Duty is een nieuwe manier waarop we met de gemeenschap in contact kunnen komen. De aflevering komt na de onthulling van afgelopen april, de best bekeken livestream uit de geschiedenis van de franchise.”

E3 2017 stond in het teken van de wereldwijde onthulling van Call of Duty: WWII. In de livestream van vandaag zie je onder andere een interview met het hoofd van de Sledgehammer Games studio Michael Condrey en multiplayer designers Greg Reisdorf en Sean Soucey. Daarnaast zijn er live discussies, vragen van fans en worden er nieuwe informatie en beelden onthuld.

Bekijk de aflevering van vandaag exclusief op Facebook.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...