zaterdag , 23 september 2017

Aantal demonen neemt toe in tweede seizoen ‘Outcast’

‘Outcast’, het verhaal waar exorcisme centraal staat, keert met een nieuw tweede seizoen terug bij FOX. Voor de fans die het eerste seizoen gemist hebben van de serie, zendt FOX op zaterdag 8 en zondag 9 april de marathon van heel seizoen 1 uit, om vervolgens op maandag 10 april een duik in het tweede seizoen te nemen.
 
‘Outcast’ vertelt het verhaal over de jonge introverte man Kyle Barnes (Patrick Fugit) die zijn hele leven is bezeten door demonen. Hij leeft hij als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Kyle probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen. In het tweede seizoen ontwikkelt het mysterie, rondom de bovennatuurlijke verschijningen in de stad Rome, zich verder. Kyle wilt een einde maken aan de demonen om op een normale manier verder te kunnen leven. Echter in dit seizoen neemt het aantal demonen toe en doet Kyle zijn best om zijn geliefden te beschermen. Uiteindelijk ontdekt Kyle wat de geheimen uit zijn verleden zijn en waarom die hem achtervolgen.
Volgens de maker van de serie, Robert Kirkman, voor fans bekend van onder andere ‘The Walking Dead’, is ‘Outcast’ een serie die mensen wereldwijd aanspreekt. “Ondanks dat het verhaal van ‘Outcast’ een bovennatuurlijke laag kent, gaat het vooral om hoe mensen omgaan met extreme situaties wanneer ze hun geliefden willen beschermen. Een thema waar mensen over de hele wereld zich mee kunnen identificeren,” aldus Kirkman.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...