Home Gaming Bruz the Chopper vat Middle-earth™: Shadow of War™ samen in een NIEUWE 101-trailer

Bruz the Chopper vat Middle-earth™: Shadow of War™ samen in een NIEUWE 101-trailer

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Middle-earth™: Shadow of War™, met de charmante maar dodelijke Ork, Bruz the Chopper, die de kijkers een uitgebreid overzicht biedt van alles wat je moet weten over Middle-earth™: Shadow of War™, als voorproefje op de game die op 10 oktober wordt uitgebracht. Van een korte samenvatting van het originele verhaal en de bekende personages, tot de uitgebreide open wereld en alle nieuwe functies. Bruz vertelt het allemaal in de Middle-earth™: Shadow of War™ 101-trailer. Ook de charismatische Olog-hai helpt fans en nieuwkomers met een inleiding voor het innovatieve Nemesis-systeem, dat het spel een geheel nieuwe dimensie geeft door de toevoeging van Ork-volgelingen en Nemesis-forten, waarmee je compleet nieuwe persoonlijke verhalen over trouw, verraad en wraak kunt creëren.

De actie-RPG met een open wereld Middle-earth™: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of Mordor™. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth™: Shadow of War™ is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation® 4 en PlayStation® 4 Pro.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x